Loading...

La Carta de Planes Bones

Si prefereixes menjar a la carta, també disposem de plats amb entrega a domicili. Escull els plats casolans de la nostra carta i fes la teva comanda. Te l’entreguem a casa de forma gratuïta! I, si ho prefereixes, pots venir a buscar-la a la nostra botiga.

Fer la compra online

Comanda per telèfon al 629 811 218

Primers

Albergínies farcides

Preu: 4,00

Amanida d’arròs

Preu: 3,55

Amanida de figues, encenalls de foie i Tête de Moine (1 ració)

Preu: 15,00

Amanida de pasta

Preu: 4,00

Amanida de ruca, pernil d’ànec, melo, codonyat, formatge feta i fruits vermells

Preu: 6,50

Amanida de tardor / Amanida de pollastre

Preu: 3,80

Amanida d’enciams variats, salmo, anxoves, gambes, alvocat, mango, pinya i maduixes amb vinagreta de fruits vermells

Preu: 7,80

Amanida verda

Preu: 3,20

Arròs negre

Preu: 7,50

Braç de patata farcit

Preu: 4,00

Canelons (unitat)

Preu: 1,50

Canelons d’espinacs (unitat)

Preu: 1,50

Canelons de Nadal Trufats

Preu: 6,50

Canelons de peix (unitat)

Preu: 1,80

Caneló de bolets i tòfona amb beixamel de ceps

Preu: 6,00

Caneló de Pularda i bolets amb beixamel de foie

Preu: 6,50

Carbasso farcit

Preu: 4,00

Carxofes farcides de carn

Preu: 4,00

Carxofes farcides de peix i marisc amb voluté de gambes

Preu: 6,50

Crema d’au

Preu: 3,55

Crema de carbassa amb vieires

Preu: 8,00

Crema de Marisc

Preu: 6,45

Ensaladilla

Preu: 3,55

Escalivada

Preu: 4,50

Escudella de Nadal (galets farcits)

Preu: 5,80

Espagueti a la carbonara

Preu: 3,55

Esqueixada

Preu: 4,00

Faves a la catalana

Preu: 3,80

Fideuà

Preu: 3,55

Fideuà amb calamars

Preu: 4,50

Fideuà amb peix

Preu: 5,50

Gaspatxo

Preu: 3,55

Gaspatxo de maduixes

Preu: 4,50

Lasanya freda o calenta

Preu: 4,50

Lassanya d’ànec i bolets amb beixamel de ceps

Preu: 8,50

Lassanya d’ànec amb verdures, bolets i salsa de ceps

Preu: 6,50

Macarrons

Preu: 3,55

Meló farcit de gambes, pernil ibèric i vinagreta de nous

Preu: 9,80

Mil fulls d’alberginia amb girgoles, gambes i mouselina

Preu: 5,50

Mongeta verda saltejada

Preu: 3,55

Mousse d’escalivada

Preu: 4,00

Ous farcits de carn

Preu: 3,55

Ous farcits de tonyina

Preu: 3,55

Paella de peix (recollir a la botiga)

Preu: 9,00

Paella de verdures (recollir a la botiga)

Preu: 6,00

Paella mixta (recollir a la botiga)

Preu: 8,00

Pastis de bolets

Preu: 4,50

Pastís de carbassó i ceba

Preu: 4,50

Pastís de ceps

Preu: 5,00

Pastís de peix

Preu: 5,00

Pastís de porros i gambes

Preu: 5,00

Pastís de verdures

Preu: 4,50

Pastís d’escórpora amb gambes

Preu: 7,50

Pastís de patata farcit de bolets i botifarra negre

Preu: 4,90

Pastís d’esparrecs, gambes i salmo amb salsa tartara

Preu: 6,00

Pinya farcida (amb fruits tropicals i gambes)

Preu: 9,80

Raviolis de foie

Preu: 7,50

Rissoto de ceps i parmesa

Preu: 4,50

Sopa de bolets

Preu: 5,20

Tàrtar de llagostins, mango i alvocat

Preu: 7,90

Truita de patates

Preu: 3,55

Vichysoise

Preu: 3,55

Segons

Ànec al forn amb peres i pinyons (6 rac)

Preu: 35,00

Bacalla amb muselina

Preu: 7,50

Bacalla amb samfaina

Preu: 6,50

Bacallà amb salsa de ceps, trompetes de la mort i gratinat amb mouselina

Preu: 10,80

Bacallà amb tomàquet xerri, fonoll i mussolina d’alls

Preu: 10,80

Calamarcets farcits de peix

Preu: 6,00

Calamars farcits de carn i bolets amb gambes

Preu: 7,80

Caneló de salmó farcit de peix i marisc (1 ració)

Preu: 14,50

Carré de Xai al forn amb graten de patata

Preu: 14,00

Confit d’ànec a la taronja

Preu: 7,50

Confit d’ànec amb peres

Preu: 8,00

Conill al forn amb xampinyons

Preu: 4,50

Costella de porc amb castanyes

Preu: 5,50

Cues de rap amb gambes

Preu: 15,00

Cuixes d’ànec amb bolets

Preu: 8,00

Cuixes de pollastre amb prunes i xampinyons

Preu: 3,55

Cuixes de pollastre farcides

Preu: 4,80

Espatlla de cabrit al forn amb cebetes i bolets

Preu: 21,00

Espatlla de xai al forn

Preu: 11,00

Espatlla de xai amb murgules

Preu: 15,00

Filet rostit amb salsa de ceps (8/9 rac)

Preu: 145,00

Gall de Sant Pere amb carbassa

Preu: 10,20

Galtes de porc

Preu: 3,55

Galtes de vedella amb cebetes

Preu: 8,00

Llenguado amb fruits secs

Preu: 15,50

Lluç amb salsa verda i cloÏses

Preu: 8,90

Magret d’ànec amb salsa de cireres

Preu: 12,00

Melós de xai amb pera i formatge de búfala

Preu: 8,00

Milfulls de patata amb ànec i bolets amb crema de ceps (1 ració)

Preu: 8,50

Peus de porc

Preu: 4,50

Peus de porc amb llanegues

Preu: 6,80

Pilotilles amb pèsols o samfaina

Preu: 3,55

Pilotilles amb sèpia

Preu: 4,80

Pollasatre farcit amb prunes i xampinyons

Preu: 5,00

Pollastre a l’ast (tallat i amb suc)

Preu: 9,00

Pollastre al forn

Preu: 3,55

Pollastre amb escamarlans

Preu: 5,00

Pollastre de pàges amb carxofes

Preu: 12,50

Pollastre de pagès amb prunes

Preu: 11,50

Pollastre de Pagès amb prunes, orellanes i pinyons

Preu: 11,50

Pollastre de pagès rostit amb bolets

Preu: 11,80

Pop a la gallega

Preu: 6,50

Rollets de pollastres amb fruits secs i foie amb salsa d’aranja

Preu: 7,50

Rosbeef amb compota de poma

Preu: 13,00

Rostit de porc amb guarnició

Preu: 5,00

Rotllets de llenguado i gamba vermella amb salsa al cava

Preu: 16,50

Turbot amb crema de carbassa i cruixent de pernil

Preu: 17,00

Vedella a la jardinera

Preu: 7,80

Vedella Rostida amb bolets i cebetes

Preu: 9,50