Loading...

PLANES BONES

La botiga


A la botiga de Planes Bones hi trobareu una excel·lent i àmplia selecció de productes gourmet: ampolles de vi o cava, formatges, pasta italiana, salses, fruita, conserves, embotits selectes, pernil ibèric, begudes alcohòliques i, fins i tot, iogurts.

Oferim també una gran selecció de plats per emportar i pollastres a l’ast, amb una gran qualitat, utilitzant productes de proximitat i de la terra. Durant la setmana oferim un menú diari amb un gran ventall de possibilitats.

Menú diari: cada dia elaborem un menú diari amb productes naturals i de temporada.
Si vols saber el menú del dia, truca’ns al telèfon 93 885 25 50.

Planes Bones

HISTÒRIA


Planes Bones és una empresa fundada a l’any 1966 que aposta per un estil de cuina tradicional. Des dels seus inicis, l’empresa ofereix plats amb productes de primera qualitat als seus clients.

La filosofia de l’empresa es basa en aquest estil de cuina tradicional i casolana, que ens porta a utilitzar productes naturals. Sempre conservem la frescoriI el sabor de tots els plats preparats per tal de satisfer les necessitats dels paladars més exigents. Oferim un ampli ventall de menús per a tot tipus d’ocasions; diàries o celebracions especials. Sempre al vostre gust i mesura.

Planes Bones
Planes Bones
Planes Bones